OM MIG

Elvira Santillan

Jag är från Anderna från Wanka folket Huancayo-Peru, Sydamerika. Grundskola och gymnasiet i Huancayo, Perú, och högre utbildningar i Lima, Rumänien, Italien och Sverige. Jag har sex barn, fem flickor och en pojke och mormor till fyra underbara pojkar.

Min andliga resa började i tidig ålder. För mer än 30 år sedan började jag att finna min tillvaro meningsfull genom mental träning och alternativ medicin. (Silva mental träning, Qigong, Tai-Chi, Reiki, Medialitet, Healing, Meditation i olika former). Jag har sökt efter ett sätt att hjälpa andra och mig själv. Närvarade jag på The Reconnection Foundation seminarier i London, och avslutade Nivåer I / II / III. Det var fantastiskt att ta emot dessa frekvenser, sedan dess har jag tagit emot och lekt med dem. Nu har jag mitt eget Reconnective Healing-rum för session hemma där jag utövar mina kunskaper. Resultaten av dessa frekvenser energier är fantastiskt.

Elvira och Eric Pearl

Deltog jag som volontär på Reconnection seminarier I/II/III i Stockholm och Malmö och jag gjorde Reconnective Healing ® med djur. Deltog jag i Masterkonferensen The Reconnection® i München-Tyskland. The Reconnection är verkligen ett enastående arbete och jag är så glad att kunna hjälpa och sprida det vidare och jag vill bidra till detta globala omvandlingsprojekt. Jag vill låta så många som möjligt uppleva dessa frekvenser av ljus och information och kunna ta nästa stora steg på sin livsväg.

Efter min personliga Reconnection och Reconnective Healing har min hälsa förbättrats och även min syn på livet har förändrats. Numera jag har inte några allergier och efter en arbetes olycka som jag fick i min h
ögra axel,  fungerar jag nu mycket bättre och av cancer syns inget.

Jag ser livet på en annan nivå, att fina mitt välbefinnande,  mitt välmående och att känna mig nöjd med livet här och nu.

Utbildningar och kurser
. Foundational Practitioner av The Reconnection uppdatering med Sara Jansson 2018
. Foundational Practitioner av Reconnective Healing® och The Reconnection® i London
. Volontär i Seminarier i Stockholm och Malmö
. Master Konferensen The Reconnection® i Bayer München-Tyskland
. Reconnective® Healing With Animals
. Reconnective Healing® & The Reconnection® Practitioner (utövare) Med Eric Pearl
. Ängla medium med Birkan Tore
. Mediala med Lovisa Månson
. Mediala med Jörgen Gustavsson.
. Änglamassage och Reiki Master med Anna-Lena Wikström
. Mediala med Anna-Lena Wikström
. Silva Mind Control med Duddu Sturzenbecker
. Ultraseminarier Silva Mind Control med Rita Viurola-Transkomunikation
. Ultraseminarier Silva Mind Control med Rita Viurola-Healing
. Ultraseminarier Silva Mind Control med Olle Iversen – Norge
. Reiki Grund Utbildning och Master med Wu Change-Lima-Peru
. Silva Mind Control Grund Utbildning med Josef H.- Stockholm

bild1Elvira Santillan utövare-practitioner
Certifierad av Eric Pearl
Reconnective Healing® (även distanssessioner) och The Reconnection® (återkoppling)
Certifierad av Renee Coltson
Reconnective Healing® med djur (även distanssessioner)bild2
GARANTISERVICE bild3
Du kan kontakta organisationen och lärare Team Dr.Eric Pearl på info@TheReconnection.com, e-postadressen är skyddad från spamrobotar och du måste tillåta JavaScript för att visa e-postadressen, eller via telefon på 888-Eric Pearl () (inom USA) eller +1-323-960-0012 för granskning av bevis från en utövare och priser innan du deltar i ett seminarium som erbjuds av Eric Pearl eller någon annan. Lista över legitimerade utövare finns även i den officiella webbkatalogen Utövare (Practitioner Directory) Reconnection® och Reconnective Healing®. Ibland tar det en stund att uppdatera listan för vilka garanterad utövare som är verksamma, så det är bäst att göra kontrollen via e-post.
http://www.TheReconnection.com